Irodalom

Netorian idézetekEz az  website nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy bármilyen témában, bármilyen formában találjunk  továbbküldhető gondolatokat, idézeteket.
Emellett fellelhetők közmondások, nyelvtörők és dalszövegek is.
Az oldal tehát gyakorlatilag egy idézetgyűjtemény, ahová bárki beküldheti saját gondolatait is, és ez Magyarország első számú online idézet gyűjteménye.

Elérési címe: www.netorian.hu

Árlista letöltése

Poema versekA Poema- mint nevéből is adódik-  a Netorianhoz elég közel álló, verses gyűjtemény oldal.
Ennek megfelelően célcsoportja az irodalommal rokonszenvező emberek, akik akár saját költeményeiket is publikálhatják könnyedén az oldalon keresztül.
Az oldal nagy előnye, hogy szerző alapján is lehet csoportosítani a verseket.
Mint a többi oldal, a poéma is nagyon sok oldalról belinkelt, így könnyedén megtalálható a világhálón.

Elérési címe: www.poema.hu

Árlista letöltése

Angol idézetekEgy újabb társoldal, ami nagyban hasonlít a kategóriában a többihez, azzal a különbséggel, hogy itt angol nyelvű idézeteket találni, és található egy napi frissítésű toplista is, ami a látogatók értékelésén alapul.

Elérési címe: www.angolidezetek.hu

Árlista letöltése

Bölcs gondolatokA bölcs gondolatokon alapvetően életbölcsességeket lehet találni, amik segítenek ligazodni az élet útvesztőiben.
A portálon több mint 1500 bölcsességet találni több mint 100 kategóriában, így a célcsoport az irodalom és a költészet kedvelői.
Nagy előnye, hogy a különböző kategóriák mellett szerzők szerint is lehet csoportosítani az idézeteket.

Elérési címe: www.bolcsgondolatok.hu

Árlista letöltése
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat, megrendelés                                                                                        Internetes hirdetés