Gasztronómia és italok

Ízletes receptek
Az izletes célcsoportja a háziasszonyok, és a főzni szerető emberek sokasága, érdekesség hogy a látogatók átlagos 85 %- át nők teszik ki ezen a portálon. Az ízletes egy több mint 8000 receptet tartalmazó receptgyűjtemény. A receptek az oldalon kategóriákba sorolva találhatóak. Elérhetőek itt szárnyasokból készült ételek, különböző húsételek (sertés, marha, birka, bárány stb.), sütemények, desszertek, tészták, tésztafélék, vadhúsból előállított ínyencségek, receptek a különböző ünnepekre, főzelékek, levesek, egytálételek, előételek, halételek, a vegetáriánus konyha gyöngyszemei, a különböző nemzeti konyhák (például a magyar, az olasz, a kínai stb.) büszkeségei, mártások, saláták, köretek, diétás receptek, a tenger gyümölcseinek csodálatos étkei, belsőségekből készült ételek, befőttek, savanyúságok, kávék, teák és nem utolsó sorban fogyókúrás receptek. A fogyókúrás recepteket is kategorizálva találhatjuk meg, külön csoportban szerepelnek a fogyókúrás levesek, húsételek, halételek, saláták, zöldségekből készült ételek és desszertek. Az ország egyik leglátogatottabb receptes oldala.

Elérési címe: www.izletes.hu

Árlista letöltése

Finom koktélok 

A finomkoktelok.hu egy több mint 3000 koktélreceptet tartalmazó weboldal. Külön szerepelnek a könnyű, az ütős, a tejszínes, a rétegzett, a kávés, az alkoholmentes, a gyümölcsös, az ünnepi alkalmakra illő, a sör alapú, a különböző nemzeti sajátosságokkal rendelkező, valamint a bor és pezsgő alapú koktélok. Utóbbi kategórián belül találhatunk fehérbor, vörösbor valamint pezsgő és habzóbor felhasználásával készülő koktélokat is.
Az oldalon koktélrecepteket találunk és külön népszerű a véletlen ajánlati csík a site jobb szélén, ahol találomra kiemelt receptajánlatokat kapunk a teljes kínálatból. Aki saját kezűleg szeretne egy finom koktéllal kedveskedni saját maga, vagy ismerősei számára, annak ez az oldal kiváló támpontot nyújt.

Elérési címe: www.finomkoktelok.hu

Árlista letöltése
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat, megrendelés                                                                                        Internetes hirdetés